informatie

Willers Architectuur werkt sinds 1996 voor grote én kleine opdrachtgevers. Met als doel het ontwikkelen van architectuur met een unieke, eigen identiteit waarin gebruikers zich thuis voelen. Dat doen we met een uitgesproken, persoonlijke benadering. Intensief contact met de opdrachtgever vinden wij cruciaal voor een optimaal ontwerp- en bouwproces. Hierbij luisteren we goed en zoeken we naar inventieve oplossingen.

Willers Architectuur is lid van de BNA.
Willers Architectuur is gecertificeerd als Architect aan Zet.
Willers Architectuur maakt deel uit van het architecten netwerk DTV+ en werkt samen met Oogh.

Helder

Gebouwen met een helder verhaal, dat is waar Willers Architectuur voor staat. Gebouwen die goed passen in hun omgeving. maar ook verrassen omdat ze er een dialoog mee aangaan. In alle gevallen zijn het gebouwen met een heldere ruimtelijke kwaliteit. Eigentijds, ingetogen, met oog voor duurzaamheid, tastbaar in materialisatie en met gevoel ontworpen.

Betrokken

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering streven we naar een intensieve dialoog en een goede relatie met onze opdrachtgever. We werken daarbij met een duidelijk gefaseerde aanpak. De momenten waarop keuzes gemaakt moeten worden, geven we vooraf duidelijk aan. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. In alle gevallen wordt u al in een vroeg stadium bij het ontwerp betrokken. Dat verheldert én versnelt het proces. En zorgt voor een eindresultaat dat naadloos aansluit op uw wensen.

Aansprekend

Op deze website geven we u een overzicht van eerder gerealiseerd werk. Wilt u meer weten of nader kennismaken met Willers Architectuur? Neem dan, voor een vrijblijvend gesprek, telefonisch contact met ons op: 010 – 2235321. U kunt ook een e-mail sturen aan willers@willersarchitectuur.nl

Docentschap

Naast zijn werkzaamheden voor Willers Architectuur is Wouter Willers als coördinator en docent verbonden aan de TU-Delft, Heritage & Architectuur.